🛡️
Bezpečnost
🐍
Nebezpečná zvířata
Na ostrově žije asi 95 % světové populace tuleňů kožešinových (kolem 5 milionů kusů) a největší kolonie tučňáků královských na světě (350 000 párů). Tuleni kožešinoví jsou teritoriální a mohou bez varování zaútočit — návštěvníci musí udržovat odstup a zůstat ve střehu.
secretatlas.com, upraveno